Γαρίδες σαγανάκι με ελιές Καλαμών
ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό γαρίδες
- 2-3 τομάτες κόκκινες
- ψιλοκομμένες
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας
- ελιές Kαλαμών
- χωρίς κουκούτσι
- 200 γρ. φέτα
- χοδροκομμένη
- αλάτι – πιπέρι
Γαρίδες σαγανάκι με ελιές Καλαμών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τις γαρίδες αφήνοντας το κεφάλι τους.
Tις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ και τις αλατοπιπερώνετε.
Προσθέτετε το λάδι, τη τομάτα,τον μαϊντανό, τις ελιές και τέλος ρίχνετε την φέτα.
Τις ψήνετε στον ήδη ζεσταμένο φούρνο 8 με 10 λεπτά.
Σερβίρεται ζεστό.