ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1 µπαγκέτα µαύρη ολικής αλέσεως
- 50 γρ. σολωµό καπνιστό
- 50 γρ. ανθότυρο
- 4-6 γαρίδες βρασµένες
- 50 γρ. πάστα ελιάς πράσινης και µαύρης
ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
Kόβετε σε λεπτά φετάκια την µπαγκέτα και τα καλύπτετε µε πάστα ελιάς. Tοποθετείτε επάνω σε αυτά, τον σολωµό σε ρολό, το ανθότυρο σε τριγωνάκια και την γαρίδα. ∆ιακοσµείτε µε µυρωδικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.