Mελιτζανοσαλάτα µε ελιές Καλαμών
ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 2-3 µελιτζάνες
- 2 κόκκινες πιπεριές χυµό 1 λεµονιού
- 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουτ. σούπας ελιές Καλαμών σε ροδέλες
- 1 κουτ. σούπας κρεµµυδάκι φρέσκο ψιλοκοµµένο
- 1 κουτ. σούπας µαϊντανό ψιλοκοµµένο
- αλάτι – πιπέρι
Mελιτζανοσαλάτα µε ελιές Καλαμών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Bάζετε σε πολύ δυνατό φούρνο τις µελιτζάνες και τις πιπεριές να ψηθούν για 30’.
Όταν κρυώσουν τις καθαρίζετε από τις φλούδες και τις ψιλοκόβετε.
Tις βάζετε σ’ενα µπωλ, προσθέτετε το κρεµµυδάκι, τον µαϊντανό, αλάτι – πιπέρι, το λεµόνι, τις ελιές
και το εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο.
Aνακατεύετε καλά ώστε να µεταδοθεί το άρωµα µεταξύ των υλικών και σερβίρετε.