ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε τις πιπεριές με το πινέλο με λίγο λάδι και τις ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε.
Τις κόβουμε σε λωρίδες. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κομματάκια. Αφαιρούμε από τις ελιές τα κουκούτσια, τις ψιλοκόβουμε και τις ρίχνουμε στο μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
Βράζουμε τα σπαγγέτι. Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη φέτα κομμένη σε κομμάτια. Ρίχνουμε τις ψητές πιπεριές και τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως αφού γαρνίρουμε με βασιλικό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.