ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 50 γρ. πάστα ελιάς πράσινη
- 50 γρ. πάστα ελιάς µαύρη
- 2 τριαντάφυλλα
- 50 γρ. ανθότυρο
- 2 πιπεριές
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 2 κουτ. σούπας εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο
- ψωµί πολύσπορο σε φέτες
ΓΙΑ: 2-4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
Σε δύο µπωλ βάζετε την κάθε πάστα ελιάς χωριστά.
Στο µπωλ µε τη πάστα µαύρης ελιάς προσθέτετε χονδροκοµµένα τα άνθη του τριαντάφυλλου βαστώντας 3-4 πέταλα για να γαρνίρετε στο τέλος το ντιπ. Στη συνέχεια βάζετε το ανθότυρο κοµµένο σε µικρούς
κύβους και ανακατεύετε ελαφρά. Προσθέτετε 1 κουτ. σούπας εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο και είναι έτοιµο να το σερβίρετε µε ζεστό φρυγανισµένο ψωµί.
Στο µπωλ µε τη πάστα πράσινης ελιάς προσθέτετε τη πιπεριά ψηµένη και κοµµένη σε µικρά κυβάκια, τη ρίγανη, 1 κουτ. σούπας εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο και αφού ανακατέψετε είναι έτοιµο για σερβίρισµα µε ζεστό φρυγανισµένο ψωµί.