ΓΙΑ: 6 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό πατάτες
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 αγγούρι
- 150 γρ. ελιές πράσινες τσακιστές
- 5 αυγά σφιχτά
- 2 κουταλιές κάπαρη
- 4-5 φιλέτα αντσούγιας
- Λίγο μαϊντανό
- Φρέσκο βασιλικό
Για τη σάλτσα:
- 2 πορτοκάλια (ο χυμός τους)
- 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
- 4 κουταλιές ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι