Τονοσαλάτα µε ελιές Καλαµάτας
ΓΙΑ: 2 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασµένα
- 8-10 τοµατίνια κοµµένα στα 4
- 100 γρ. τόνο τριµµένο
- 8-10 ελιές καλαµάτας
- 2 κουτ. σούπας µαϊντανό ψιλοκοµµένο
- 2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκοµµένο
- χυµό 1 λεµονιού
- 2 κουτ. σούπας εξαιρ. παρθ. ελαιόλαδο
- 2 κρεµµυδάκια φρέσκα ψιλοκοµµένα
- αλάτι – πιπέρι πολύχρωµο φρεσκοτριµµένο
Τονοσαλάτα µε ελιές Καλαµάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα µπωλ βάζετε τα φασολάκια & τα τοµατίνια, το χυµό λεµονιού, το κρεµµυδάκι, τον µαϊντανό, τον άνηθο και το αλατο-πίπερο. Aνακατεύετε για να µεταδοθούν τα αρώµατα των υλικών µεταξύ τους και τέλος προσθέτετε τον τόνο, τις ελιές και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Σερβίρεται κρύα.