ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό φύλλο κρούστας
- 200 γρ. ανθότυρο
- 2 κουτ. σούπας μαύρες
- ελιές ψιλοκομμένες
- 2 κουτ. σούπας μάραθο
- ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
ΓΙΑ: 2-4 άτοµα
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε το ανθότυρο με το μάραθο και τις ελιές.
Κόβετε το φύλλο σε μακρόστενες λωρίδες.
Αλείφετε μ’ ένα πινέλο το φύλλο κατά μήκος με ελαιόλαδο. Βάζετε στην άκρη κάθε λωρίδας μια κουταλιά από το μείγμα, και διπλώνετε σε σχήμα τριγώνου.
Συνεχίζετε έως ότου τελειώσουν το φύλλο και τα υλικά. Τα τοποθετείτε σ΄ένα ταψί αφού έχετε αλείψει τον πάτο με λάδι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά, (έως ότου τα τυροπιτάκια έχουν ροδίσει).